Visit Captain Sim web site  
  Welcome, Guest. Please Login or Register

 

Page Index Toggle Pages: 1 2 3 [4]  Send TopicPrint
 25 VISUAL ISSUES (model, animations, textures, bmp) (Read 35706 times)
cloudswimmer
Full Member
*
Offline



Posts: 3
Joined: Jul 7th, 2011
Re: VISUAL ISSUES (model, animations, textures, bmp)
Reply #45 - Sep 13th, 2014 at 6:11pm
Print Post  
Hi,

Ok I bought the L-1011 a couple weeks ago and am really enjoying it a lot. It's my all time favorite Captainsim aircraft and I own several. What I'm wondering though is it seems the windshield wipers have no textures, is this by design or is it a possible issue on my install?

Second issue is when I'm sitting on the tarmac with the engines off the numbers in the mach box on the ASI move up and down in small increments, again is this normal or is this perhaps by design?

Again just a really wonderful aircraft, the high res textures in the VC are outstanding, and I've enjoyed many successful glitch free flights gate to gate so far. Its just these two issues that have me wondering a bit.

Thanks
  
Back to top
 
IP Logged
 
Markoz
Beta Team
*
Offline



Posts: 11167
Location: Victoria, Australia
Joined: Apr 24th, 2009
Gender: Male
Re: VISUAL ISSUES (model, animations, textures, bmp)
Reply #46 - Sep 14th, 2014 at 2:48am
Print Post  
Quote:
What I'm wondering though is it seems the windshield wipers have no textures, is this by design or is it a possible issue on my install?
The windshield wipers are a dark grey, almost black, colour, so maybe you are being decieved into thinking they are not textured. Huh

Quote:
Second issue is when I'm sitting on the tarmac with the engines off the numbers in the mach box on the ASI move up and down in small increments, again is this normal or is this perhaps by design?
If you are using a weather theme, or a real weather program, in which the wind blowing, then the speed reading will move around a bit with the wind gusts.
Note. I have seen this happen with other addon aircraft.

Quote:
Again just a really wonderful aircraft, the high res textures in the VC are outstanding, and I've enjoyed many successful glitch free flights gate to gate so far. Its just these two issues that have me wondering a bit.
They are not what I would call issues unless the textures really are missing from the windshield wipers!

The L-1011 and L-1011F have become my favourite Captain Sim aircraft too. Grin
  

Mark Fletcher



PC: i7 6700K @ 4.0GHz | Corsair H80i Liquid Cooling | 32GB DDR4 | 6GB GTX1060 Xtreme Gaming | 27" LCD Monitor | 1x2TB SSHD, 2x2TB HDD, 1x4TB HDD, 1x275GB SSD | Win 10 Pro 64 - FSX, FSX-SE, P3Dv3.4 & P3Dv4.2
15.6" Gaming Laptop: i7 7700HQ | 16GB DDR4 | 6GB GTX 1060 | 256GB SSD & 1TB HDD | Win 10 Pro 64bit - FSX-SE & P3Dv4.2
Back to top
 
IP Logged
 
cloudswimmer
Full Member
*
Offline



Posts: 3
Joined: Jul 7th, 2011
Re: VISUAL ISSUES (model, animations, textures, bmp)
Reply #47 - Sep 15th, 2014 at 12:18am
Print Post  
Hi Mark and thanks for the reply, looks like your the resident CS expert over here and I've gleaned quite a bit from some of your other postings. Yes on the Mach on the ASI I noticed yesterday watching a 737-200 video (a real one) the Mach numbers were moving around too, so looks like actually this would be a feature not an issue on this 1011 Smiley The wipers indeed will look all black if I'm flying into say the sun in late afternoon. If I turn on the dome light they then turn all light gray like there is no texture, is this normal for this build? I just wanted to make sure my install wasn't buggered some how. Definitely not an issue with flying the aircraft, its just I'm use to the wipers in the CS707 which have what I would call character Smiley What I've tried to do is locate the graphic file so I could do a custom photoshop on them to dirty them up a bit, but I cant seem to find a .dds file for em which made me think maybe indeed they didn't texture them. Hey this aircraft works so well I gotta find something to nitpick Wink

   Markoz wrote on Sep 14th, 2014 at 2:48am:
Quote:
What I'm wondering though is it seems the windshield wipers have no textures, is this by design or is it a possible issue on my install?
The windshield wipers are a dark grey, almost black, colour, so maybe you are being decieved into thinking they are not textured. Huh

Quote:
Second issue is when I'm sitting on the tarmac with the engines off the numbers in the mach box on the ASI move up and down in small increments, again is this normal or is this perhaps by design?
If you are using a weather theme, or a real weather program, in which the wind blowing, then the speed reading will move around a bit with the wind gusts.
Note. I have seen this happen with other addon aircraft.

Quote:
Again just a really wonderful aircraft, the high res textures in the VC are outstanding, and I've enjoyed many successful glitch free flights gate to gate so far. Its just these two issues that have me wondering a bit.
They are not what I would call issues unless the textures really are missing from the windshield wipers!

The L-1011 and L-1011F have become my favourite Captain Sim aircraft too. Grin

  
Back to top
 
IP Logged
 
Casen_
Full Member
*
Offline



Posts: 33
Joined: Dec 31st, 2014
Re: VISUAL ISSUES (model, animations, textures, bmp)
Reply #48 - Aug 2nd, 2015 at 7:50am
Print Post  
Is it normal to not be able to turn on any of the panel (text backlighting) without the flood light?

The panel lights only turn on with the flood light and there is no way to turn off the flood light and keep the panel lights.
  

Back to top
 
IP Logged
 
pdavies
New Member
Offline



Posts: 1
Joined: Aug 24th, 2015
Re: VISUAL ISSUES (model, animations, textures, bmp)
Reply #49 - Aug 24th, 2015 at 4:21pm
Print Post  
Hi I have just bought and installed the 1011 but my pop up panels do not show up. They pop up for a millisecond and disapear. They are also black. Any ideas why this is happening?
  
Back to top
 
IP Logged
 
martin88
Full Member
*
Offline



Posts: 13
Joined: Sep 17th, 2015
Re: VISUAL ISSUES (model, animations, textures, bmp)
Reply #50 - Sep 17th, 2015 at 3:03pm
Print Post  
Hi,

I bought the L1011 yesterday for my FSX Steam. So far so good but I have the issue with the missing landing gear. I know it has something to do with a gauge that is not loading. I reinstalled the plane 3 time.
Sometime the landing gear is visible and sometimes not.
Is there a solution for it?

PS: Dear Captain Sim Team you should really be here more often. The guy before my post, asked something 3 weeks ago
  
Back to top
 
IP Logged
 
Captain Sim 2
CS Team
*
Offline



Posts: 5565
Joined: Nov 8th, 2005
Re: VISUAL ISSUES (model, animations, textures, bmp)
Reply #51 - Sep 17th, 2015 at 7:42pm
Print Post  
This forum is not for technical support, usually we do not answer support questions here.
  
Back to top
IP Logged
 
Captain Sim 2
CS Team
*
Offline



Posts: 5565
Joined: Nov 8th, 2005
Re: VISUAL ISSUES (model, animations, textures, bmp)
Reply #52 - Sep 18th, 2015 at 7:22pm
Print Post  
BEYOND THIS POINT PLEASE MAKE SURE YOU ARE ON  VERSION 1.3
  
Back to top
IP Logged
 
martin88
Full Member
*
Offline



Posts: 13
Joined: Sep 17th, 2015
Re: VISUAL ISSUES (model, animations, textures, bmp)
Reply #53 - Sep 20th, 2015 at 2:48pm
Print Post  
I noticed some issues with the cockpit light:

Sometimes the light on the pilot side is blinking with the wing flood light.

The weather radar screen gets plack when I activate the center console flood light on the overhead panel. I have to press shift+5 so that I can see someting on the radar again. When I leave the window open, it does not happen. After this happens once, I cannot change the brightness of the radar screen any more

And the click spots for glareshield, utility, instr and flood light on pilot and copilot side are strange. Some switches I cannot even move. I noticed this problems in the cargo model. Not sure if they are present in the passenger model.
Will check it later.
I am not sure if the cargo model is equal to the passenger version 1.3 but I think so!

EDIT: I reloaded the planes but could not reproduce it. I will have an eye on it
  
Back to top
 
IP Logged
 
Markoz
Beta Team
*
Offline



Posts: 11167
Location: Victoria, Australia
Joined: Apr 24th, 2009
Gender: Male
Re: VISUAL ISSUES (model, animations, textures, bmp)
Reply #54 - Sep 21st, 2015 at 7:27am
Print Post  
martin88 wrote on Sep 20th, 2015 at 2:48pm:
Sometimes the light on the pilot side is blinking with the wing flood light.

To stop this, turn the beacon light ON, before you turn the 3 overhead flood lights ON. This also happens in some other 3rd party addon aircraft I have, and I don't know the reason why. Undecided
  

Mark Fletcher



PC: i7 6700K @ 4.0GHz | Corsair H80i Liquid Cooling | 32GB DDR4 | 6GB GTX1060 Xtreme Gaming | 27" LCD Monitor | 1x2TB SSHD, 2x2TB HDD, 1x4TB HDD, 1x275GB SSD | Win 10 Pro 64 - FSX, FSX-SE, P3Dv3.4 & P3Dv4.2
15.6" Gaming Laptop: i7 7700HQ | 16GB DDR4 | 6GB GTX 1060 | 256GB SSD & 1TB HDD | Win 10 Pro 64bit - FSX-SE & P3Dv4.2
Back to top
 
IP Logged
 
Caribflyer
Senior Member
*
Offline



Posts: 379
Joined: Jun 24th, 2010
Gender: Male
Re: VISUAL ISSUES (model, animations, textures, bmp)
Reply #55 - Oct 27th, 2016 at 7:51pm
Print Post  
Flight Engineer is missing when looking at the cockpit from the exterior view.
  


Marlon Carter
Back to top
 
IP Logged
 
ketan
Full Member
*
Offline



Posts: 5
Joined: Mar 9th, 2017
Re: VISUAL ISSUES (model, animations, textures, bmp)
Reply #56 - Mar 9th, 2017 at 6:16am
Print Post  
the HSI is numbered incorrectly. "30" shows up twice and it should be "30" then "33"
  
Back to top
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1 2 3 [4] 
Send TopicPrint
 
  « Board Index ‹ Board  ^Top