Visit Captain Sim web site  
  Welcome, Guest. Please Login or Register

 

Page Index Toggle Pages: 1 [2] 3 4  Send TopicPrint
 25 VISUAL ISSUES (model, animations, textures, bmp) (Read 36810 times)
Jettrader
Full Member
*
Offline



Posts: 138
Joined: Dec 14th, 2011
Re: VISUAL ISSUES (model, animations, textures, bmp)
Reply #15 - Jan 28th, 2014 at 9:48pm
Print Post  
the Surface Position Indicator reads "ALL" for the AILerons, it should say "AIL"



reference

  
Back to top
 
IP Logged
 
Michael2
Full Member
*
Offline



Posts: 116
Joined: Jan 30th, 2009
Re: VISUAL ISSUES (model, animations, textures, bmp)
Reply #16 - Jan 30th, 2014 at 6:18pm
Print Post  
The airspeed indicator should have several additional moveable white bugs on its perimeter.  It's difficult to properly fly the aircraft without them.
  
Back to top
 
IP Logged
 
Captain Sim 2
CS Team
*
Offline



Posts: 5565
Joined: Nov 8th, 2005
Re: VISUAL ISSUES (model, animations, textures, bmp)
Reply #17 - Jan 30th, 2014 at 9:07pm
Print Post  
To ensure accuracy of proposed data all numbers, procedures or systems related reports must be supported by reference quotes (scan or a table) from a real flight manual even if you are the type rated pilot/engineer. Also please provide airline name and manual year you are referring to (i.e. Continental, 2006)
An exact quote from a Flight or Technical Manual is the only approved source of information. We consider proved bug reports only. Thank you for understanding.
  
Back to top
IP Logged
 
Captain Sim 2
CS Team
*
Offline



Posts: 5565
Joined: Nov 8th, 2005
Re: VISUAL ISSUES (model, animations, textures, bmp)
Reply #18 - Jan 30th, 2014 at 9:12pm
Print Post  
Jettrader wrote on Jan 28th, 2014 at 9:48pm:
Surface Position Indicator reads "ALL" for the AILerons, it should say "AIL"


The issue will be fixed in the next update.
  
Back to top
IP Logged
 
Michael2
Full Member
*
Offline



Posts: 116
Joined: Jan 30th, 2009
Re: VISUAL ISSUES (model, animations, textures, bmp)
Reply #19 - Jan 30th, 2014 at 10:03pm
Print Post  
There are numerous flight deck photos on airliners.net that will show you what the airspeed bugs look like. The Delta manual shown below references their use.

  
Back to top
 
IP Logged
 
arpom
Full Member
*
Offline



Posts: 111
Joined: Dec 29th, 2011
Re: VISUAL ISSUES (model, animations, textures, bmp)
Reply #20 - Jan 30th, 2014 at 11:44pm
Print Post  
Not a bug but kind request.
Is it possible to change speed needle colour from green to white ?
Green colour is of low visibility, especially night time with backlight option - almost not visible. Poor visibility of this instrument is causing approach rather tricky.

Thanks/ Artur
  
Back to top
 
IP Logged
 
Iolar
Full Member
*
Offline


Good Grief

Posts: 9
Location: Canberra Australia
Joined: Sep 17th, 2013
Gender: Male
Re: VISUAL ISSUES (model, animations, textures, bmp)
Reply #21 - Feb 1st, 2014 at 3:40am
Print Post  
I have an issue with window glass reflections. I find them
very off putting. Is there any chance of a clear glass texture?
Hoping my first post is in the right place.

The reflections file is not listed in the textures.

Iolar.
  
Back to top
 
IP Logged
 
Merlin851526
Full Member
*
Offline



Posts: 9
Joined: Mar 2nd, 2013
Re: VISUAL ISSUES (model, animations, textures, bmp)
Reply #22 - Feb 2nd, 2014 at 3:14pm
Print Post  
Ok getting tired of this one. Load aircraft to begin flight no gear and gear door warning on engineer station along waring for RAT deployment. Problem is fixed sometimes by reloading aircraft (which given the price one shouldn't have to do) >:(
  

Back to top
 
IP Logged
 
Avantime
Full Member
*
Offline



Posts: 55
Joined: Sep 15th, 2010
Re: VISUAL ISSUES (model, animations, textures, bmp)
Reply #23 - Feb 5th, 2014 at 12:00pm
Print Post  
[quote author=John_Kenny link=1390409445/15#22 date=1391354057]Ok getting tired of this one. Load aircraft to begin flight no gear and gear door warning on engineer station along waring for RAT deployment. Problem is fixed sometimes by reloading aircraft (which given the price one shouldn't have to do) >:([/quote]

It would be great for CS to lock in a specific cabin altitude (e.g. 8000ft) and disable RAT extension for ~30 secs whenever the L-1011 is loaded while in flight.

When the L-1011 is loaded via "load flight" the pressurization system and the hydraulic system is reset. This causes the pressurization system warning horn to go off at high altitude (and oxygen mask light on) and the RAT to extend. [b]The RAT cannot be stowed in the animation menu or in the FE station.[/b]
  

Back to top
 
IP Logged
 
Debostar
Full Member
*
Offline



Posts: 27
Location: OMFJ
Joined: Feb 1st, 2014
Re: VISUAL ISSUES (model, animations, textures, bmp)
Reply #24 - Feb 5th, 2014 at 2:45pm
Print Post  
I have a problem with my ACE and this is happening with the L1011 and in 737 also...The liveries get added but the plane is black. Maybe the textures are going to the wrong place...  Undecided
  

George&&&&&&&&
Back to top
 
IP Logged
 
Captain Sim 2
CS Team
*
Offline



Posts: 5565
Joined: Nov 8th, 2005
Re: VISUAL ISSUES (model, animations, textures, bmp)
Reply #25 - Feb 7th, 2014 at 5:50pm
Print Post  
arpom wrote on Jan 26th, 2014 at 8:10am:
When using instrument backlight, some needles, markers and reference lines are almost not visible without extra zooming.


The issue is on the list for the next upgrade, and is forwarded to our development team. We will do our best to address the issue in the next upgrade.
  
Back to top
IP Logged
 
arpom
Full Member
*
Offline



Posts: 111
Joined: Dec 29th, 2011
Re: VISUAL ISSUES (model, animations, textures, bmp)
Reply #26 - Feb 8th, 2014 at 11:01am
Print Post  
Just noticed - British Airways textures are shifted between left and right side.
Both 'British Airways' name are not aligned when u look at fuselage from top.
Also red stripe on forward lower part of fuselage is not aligned between left and right side.
Is it correct ?

Artur
  
Back to top
 
IP Logged
 
John Croft
Full Member
*
Offline



Posts: 8
Joined: Jun 9th, 2012
Re: VISUAL ISSUES (model, animations, textures, bmp)
Reply #27 - Feb 14th, 2014 at 10:57pm
Print Post  
The HSI cards show "30" for 300 degrees, and "30" for 330 degrees.  I believe that they should read "33" for the 330 degrees position.  This is the case on the TWA and the Delta models, on both Captain and F/O side.  I have not looked at the other liveries to see if it is the same on those.  I would add a screenshot but I don't know how.
  
Back to top
 
IP Logged
 
Markoz
Beta Team
*
Offline



Posts: 11283
Location: Victoria, Australia
Joined: Apr 24th, 2009
Gender: Male
Re: VISUAL ISSUES (model, animations, textures, bmp)
Reply #28 - Feb 15th, 2014 at 1:40am
Print Post  
John Croft wrote on Feb 14th, 2014 at 10:57pm:
The HSI cards show "30" for 300 degrees, and "30" for 330 degrees.  I believe that they should read "33" for the 330 degrees position.  This is the case on the TWA and the Delta models, on both Captain and F/O side.  I have not looked at the other liveries to see if it is the same on those.  I would add a screenshot but I don't know how.

All liveries use the same VC, so the problem exists in all of them. Wink
It's on the list of updates for v1.1:

Captain Sim 2 wrote on Jan 28th, 2014 at 9:11pm:
Caribflyer wrote on Jan 26th, 2014 at 11:29pm:
The HSI is numbered incorrectly. "30" shows up twice and it should be "30" then "33"


The issue will be fixed in the next update.

  

Mark Fletcher



PC: i7 6700K @ 4.0GHz | Corsair H80i Liquid Cooling | 32GB DDR4 | 6GB GTX1060 Xtreme Gaming | 27" LCD Monitor | 1TB SSD, 1x2TB SSHD, 1x4TB HDD, 1x2TB HDD, 1x275GB SSD | Win 10 Pro 64 - FSX, FSX-SE, P3Dv3.4 & P3Dv4.4
15.6" Gaming Laptop: i7 7700HQ | 16GB DDR4 | 6GB GTX 1060 | 256GB SSD & 1TB HDD | Win 10 Pro 64bit - FSX-SE & P3Dv4.2
Back to top
 
IP Logged
 
Avantime
Full Member
*
Offline



Posts: 55
Joined: Sep 15th, 2010
Re: VISUAL ISSUES (model, animations, textures, bmp)
Reply #29 - Feb 18th, 2014 at 2:52am
Print Post  
Any chance you guys can use correct fonts for the numbers on the gauges? The correct fonts are "Century Gothic" and "Futura SH/TEE Medium Con" for the MCP.

http://www.myfonts.com/fonts/mti/century-gothic/century-gothic/glyphs.html

http://www.myfonts.com/fonts/efscangraphic/futura-sh/medium-con/glyphs.html

Also the white "block" displayed when the altimeter is below 10000ft is missing as well.

I don't know why but people create great looking cockpits only to end up using the wrong fonts. (e.g. Simcheck A300 and the Aerosoft Airbus X until recently) It's a bit jarring because you're constantly looking at the gauges.

  

Back to top
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1 [2] 3 4 
Send TopicPrint
 
  « Board Index ‹ Board  ^Top